Jälleen toissapäivänä 27.9. lähti täysi 40 kuution rekallinen tavaraa pääkaupunkiseudulta kohti Joensuuta ja Karjalaa. Kuorman pääosa oli Pitäjänmäeltä tulleita kalusteita, mutta myös nyt Nihtisillassa oleva kontti saatiin tyhjennettyä. Tuusulaan jäi vielä tavaraa odottamaan seuraavaa kuljetusta.

Lions Club Helsinki Cosmopolitan pitää juuri nyt joka päivä tunnin ajan päivystystä kontilla ja ottaa vastaan erityisesti vaatteita ja kenkiä, mutta myös muuta toivelistassa mainittua tavaraa. Toivelista löytyy palstaltamme www.lions.fi/karjalanapu -> toivelista. Cosmopolitan-klubin keräys jatkuu sunnuntaihin 2.10. asti. Sunnuntain jälkeen seuraava tilaisuus lahjoittaa tavaraa keräykseemme on Konalan kauppakeskus Ristikon synttärien yhteydessä 8.10. suoraan parkkipaikalle tulevaan rekkaan.

Lions Club Espoo City puolestaan on erikoistunut käytettyjen tietokoneiden kunnostukseen Karjalaan. 26.9. olleissa talkoissa valmistui jälleen 10 konetta luovutuskuntoon. Karjalaan on nyt lähetetty cityläisten toimesta 247 kunnostettua tietokonetta ja nuo kymmenen odottavat vielä kuljetusta. Ja lisää on tulossa.

Ruotsalaiset Lions-jäsenet kiinnostuivat keräyksestämme viime viikonloppuna Norrtäljessä järjestetyssä Baltic Sea Lions Coordination Conferencessa ja sitä seuranneessa Baltic Friendship Seminarissa. Nyt suunnitellaan suomalaisten ja ruotsalaisten leijonien sekä Karjalan Apu ry:n yhteistä matkaa Laatokan Karjalan laitoksiin vielä ennen tulevaa joulua.

Keräyksellä menee hyvin. Toivottavasti teilläkin :-)