Allekirjoittanut ja Karjalan Apu ry:n Raimo Laurila huhkimme tänään Espoon kontilla useamman tunnin. Saimme lähtemään kohti Karjalaa yli viiden tonnin painoisen kuorman, mutta konttiin jäi edelleen vielä niin paljon tavaraa ettei ole järkevää järjestää varsinaista keräyspäivää Espoossa ennen kuin ainakin yksi kuorma-autollinen saadaan vielä lähtemään alta pois.

Toistaiseksi ei siis ole vielä tiedossa koska on seuraava tavaroiden vastaanotto Espoossa. Yritämme saada sen järjestettyä tammikuun puolella, mutta kaikki riippuu edellisten tavaroiden poiskuljetuksen vauhdista. Se kuitenkin tiedetään jo nyt, että Tapiolan Talvirieha -tapahtuman yhteydessä järjestetään Tapiolassa Heikintorin parkkipaikalla vaatteiden ja kenkien keräys Karjalaan lauantaina 11.2.2012. Tarkempaa tietoa tulee myöhemmin mm. tälle palstalle.

Oli hienoa huomata miten paljon todella hienoa tavaraa keräykseen oli annettu. Suuri kiitos kaikille lahjoittajille. On kuitenkin valitettavasti taas kerran pakko muistuttaa että LELUJA ja SÄHKÖLAITTEITA EI SAA TOIMITTAA KERÄYKSEEN !!! Nytkin oli jälleen laatikkokaupalla lasten leluja. Joudumme omasta lompakostamme maksamaan kaatopaikkamaksun ja viemään ne kaatopaikalle. Niitä EI SAA vietyä Venäjälle !! Ja mitäköhän lienee ajatellut sekin hyvää tarkoittava ihminen joka oli tuonut keräykseen suuren laatikollisen suomenkielisiä lasten pelejä ja suomenkielisiä lasten videoita ?!! Eihän Venäjän lastenkodeissa yleensä kukaan puhu sanaakaan suomea. Kiitos, mutta ei kiitos enää näitä!

Tämänpäiväisessä kuormassa lähti myös 3000 kiloa pestyjä ja mankeloituja lakanoita. Ne olivat jonkin hotellin vanhoja, joille ei enää löytynyt käyttöä ja me saimme ne suoraan pesulalta priimakuntoon laitettuna. Kiitos ja kumarrus lahjoittajille ! Kuorman mukana lähti myös 20 kpl Lions Club Espoo Cityn uudelleenasentamia kierrätettyjä tietokoneita. Edelliset tietokoneet menivät mm. Lahdenpohjan lastenkodille ja Lahdenpohjan sosiaalitoimistolle ja nyt tästä kuormasta on luvattu uudet koneet muun muassa Petroskoin aikuisten päihdesairaalan lääkäreille. Nuo noin neljä vuotta vanhat koneet olivatkin hienompia kuin tämä oma kotikoneeni, jolla tätä naputtelen.

Omasta ja Lionsien sekä Karjalan Apu ry:n puolesta kiitän kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivotan onnea ja menestystä vuodelle 2012 !

Ilkka