Espoon Nihtisillassa olevalla kontilla on jälleen päivystys seuraavan kerran 26.-28.4.2012, torstaista perjantaihin klo 18-19 ja lauantaina klo 14-15. Kontilla otetaan vastaan erityisesti kaikenikäisten vaatteita ja kenkiä, mutta myös toivelistassamme mainittuja huonekaluja, sairaanhoitotarvikkeita yms. otetaan mielellään. Tarkista lista -> www.lions.fi/karjalanapu -> toivelista.

Uusimmat keräyskohteemme ovat päihdeklinikka Petroskoissa sekä tuberkuloosiklinikka Petroskoin lähellä. Tietokoneita ja toimistokalusteita on nyt mennyt myös Valamon luostarille - siis siihen oikeaan Valamoon Laatokalla.

Tietokonekeräyksemme on myös edistynyt nyt ripeää tahtia, kiitos Helsingin yliopiston lahjoitusten. Kirajstoista ja opiskelijatyöasemakäytöstä poistettuja noin 4-5v vanhoja koneita on tähän mennessä uudelleenasennettu ja lähetetty jo 355 kappaletta. Melkoinen määrä ! Viimeisimmät koneet ovat moderneja Intelin Core 2 duo -tuplaydinsuorittimella varustettuja merkkikoneita 1 tai 2 gigatavun keskusmuistilla - siis aikalailla parempia kuin vaikkapa tämä kotikoneeni.

(Varmuuden vuoksi lienee syytä todeta että yliopisto EI lahjoita koneita kotimaisille henkilöille tai organisaatioille - turha siis kysyä.)

Ilkka