Joka toinen tiistai Helsingin Konalassa pitämämme keräystavaran vastaanotot ovat saaneet suuren suosion, mutta koska olemme myös kuulleet palautetta useammalta tavaraa tuoneelta että joskus olisi hyvä jos käräystavaroita otettaisiin vastaan myös viikonloppuisin, niin järjestämme nyt vielä kevään kunniaksi ylimääräisen keräystavaroiden vastaanoton Konalassa lauantaina 9.5.2015 klo 12-14.

Tavaroiden vastaanottoajat Helsingin Konalassa ovat siis:

- tänään tiistaina 21.4. klo 18-19

- tiistaina 5.5. klo 18-19

- lauantaina 9.5. klo 12-14

- tiistaina 19.5. klo 18-19.

Näiden jälkeen seuraa keräyksessä kesätauko.

Paikkahan siis on iso punainen laivakontti Kauppakeskus Ristikon takapihalla Helsingin Konalassa. Navigaattorin kanssa paikalle tulevien kannattaa laittaa osoitteeksi Ristipellonkuja, joka on pieni kujanne juuri kauppakeskuksen takana. Jos kelaat tätä palstaa alaspäin niin löydät kartan joka näyttää kontin sijainnin.

Muistutettakoon lisäksi vielä että myös Tampereella on keräys perjantaina 24.4. sekä perjantaina 15.5., molempina klo 17-19. Lisätiedot löytyvät kun kelaat tätä palstaa alaspäin. Tampereella vastaanotetaan vain hyväkuntoisia vaatteita ja kenkiä, Helsingissä lisäksi myös tiettyjä huonekaluja. Lisätiedot löytyvät www.karjalanapu.org