Karjalan Apu ry järjestää Tampereella talvikeräyksen Karjalan asukkaiden auttamiseksi.

Keräys järjestetään viikolla 10 eli tavaraa voi tuoda keskiviikkona 7.3., torstaina 8.3, perjantaina 9.3. kello 16–20 ja lauantaina 10.3. kello 10–15. Keräyspaikkana on Pyynikin rollikkahalli, Pirkankatu 37.

Keräykseen toivotaan erityisesti lasten ja aikuisten kesä- ja talvivaatteita sekä kenkiä, liinavaatteita, superlon-patjoja, taloustavaraa, toimistohuonekaluja sekä keinonahkaisia tai aitoja nahkahuonekaluja. Joustinpatjoja ei voida ottaa vastaan. Pakkaukseksi riittää jätesäkki, muovikassi tai pahvilaatikko.

Keräyksen jälkeen tavarat viedään Joensuuhun lajittelua varten ja edelleen toimitettavaksi Laatokan ja Venäjän Karjalaan, kertoo Leinolan koulun opettaja Pertti Laanti, joka johtaa keräystä Tampereella. 

Karjalan Apu ry on kansalaisjärjestöjen ja yksityisten ihmisten perustama yhdistys. Avun saajina ovat kuntien sosiaalitoimistot, sairaalat, koulut, lastenkodit, vanhainkodit ja hoitolaitokset koko Karjalan alueella, mutta erityisesti Sortavalan, Suojärven ja Petroskoin suunnalla Laatokan Karjalassa.

Karjalan Avun ja Leinolan koulun lisäksi keräyksessä on mukana Suomen Lionsliitto. Projekti kuuluu leijonien kansainvälisen Baltic Sea Lions -verkoston toimintaan.

Lisätiedot: Pertti Laanti, p. 040 5877722  tai pertti.laanti@suomi24.fi