Keräyksemme on nyt jäänyt kesätauolle. Uusia tavaroiden vastaanottopäivystyksiä on kyllä tulossa, mutta vasta elokuun lopussa tai syyskuun puolella. Niistä ilmoitetaan sitten täällä kunhan taas olemme takaisin lomilta.

Mutta ei ole kuitenkaan täysin mahdotonta nytkään tuoda joitain tavaroita meille pääkaupunkiseudulla. Jos menet varsinaisille webbisivuillemme www.lions.fi/karjalanapu ja selaat niitä hieman, löydät minun (Ilkka Siissalo), Tiitus Tuohikorven ja Erkki Pulkin kännykkänumerot. Jos satumme olemaan kaupungissa ja/tai liikkeellä Espoossa päin, niin kukaties ehtisimme tavata sinut välivarastona olevalla kontillamme ja avata oven sovittuna aikana. Kontti on yhä vanhalla paikallaan Espoon Nihtisillassa. Mutta nyt et voi olettaa, että ihan koska tahansa joku meistä ehtisi vastaanottaa tavaroita. Aina kannattaa kuitenkin kysyä - ja esimerkiksi minut voi tavoittaa todennäköisimmin tekstiviestillä - jollen sitten satu olemaan ulkomaanmatkalla. Niitäkin on tulossa...

Kiitoksia kovasti kaikille kampanjoihimme osallistuneille! Uudet avunsaajamme kuten esimerkiksi Valamon saaren luostari Laatokalla lähettävät teille kaikille terveisiä ja kiitoksia :-)

Ilkka